• +420 494 533 602
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Informace k nastavení řídící jednotky vytápění HC64 pro vzdálený přístup

Pro řídící jednotky vytápění HC64 je zřízena od 1.4.2020 služba pro vzdálený přístup, která umožňuje ovládat jednotku z internetu pomocí aplikace nebo webového rozhraní. Vzhledem k častým dotazům na tuto funkci jsme zveřejnili návod pro upgrade řídící jednotky i pro koncové uživatele. Službu vzdáleného přístupu podporuje verze firmware 9.9 a vyšší. Pokud máte nižší, je nutný upgrade. U starších jednotek s firmware 5.6 (včetně) a nižších je nutné zaslat jednotku výrobci pro výměnu paměti s větší kapacitou.

Návod je ke stažení v PDF v menu Ke stažení->Návody->Regulace vytápění->Firmware pro řídící jednotku HC64 - návod pro upgrade

Instalace nové verze není zcela automatická a vyžaduje určité znalosti v oblasti IT. Prostudujte si prosím nejdříve návod.

Pro upgrade se můžete obrátit také na některého z našich servisních partnerů. Jedná se o placenou službu, cenu si stanovuje servisní firma.

Řídící jednotku můžete také zaslat k nám do firmy, kde upgrade provedeme bezplatně obratem včetně zachování původní konfigurace. Bezplatný upgrade se vztahuje pouze na řídící jednotky vybavené větší pamětí, tzn. od verze firmware 6.0 a vyšší. Starší jednotky s firmware nižším než 6.0 mají osazenou ještě menší paměť a je nutné ji vyměnit za větší. To je zpoplatněno částkou 500,-Kč. Před vlastní demontáži a odesláním jednotky kontaktujte technickou podporu.

Technická podpora koncovým zákazníkům pomocí vzdálené plochy je zpoplatněna částkou 500,-Kč bez DPH za každou započatou hodinu. Tato služba je poskytována vždy po předchozí dohodě se stanovením termínu a rozsahu prací. Pro upgrade je nutná součinnost zákazníka, musí mít připravený notebook s Windows operačním systém a propojení s řídící jednotkou pomocí USB kabelu.

Tým BMR


Kontakt

BMR, s.r.o.
Lipovka 17
516 01 Rychnov nad Kněžnou
 
+420 494 533 602

Napište nám